Revive hoitosuihke

30,00 

Essentials Revive hoitosuihke suojaa ja kosteuttaa karvaa, hylkii tahroja ja öljyä. Hoitava suihke parantaa huomattavasti kiiltoa ja helpottaa karvan hallittavuutta. Revive toimii kaikille turkkityypeille.

Käytä hoitosuihkeena tai pesusysteemin viimeisenä vaiheena alkaen TEXTURE-hoitoaineesta, jota seuraa BATHE-shampoo. Turvallinen käyttää päivittäin ja koirille, joilla on herkkyysongelmia, kuten ihon ärsytystä tai hot spot.

Varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Tuotetunnus (SKU): Revive Osasto: Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

REVIVE (aiemmin Panagenics Hydrating Spray by Ashley Craig)

Tuoksuton REVIVE täyttää väitteensä suihkuta-ja-jätä hoitoaineena!

Koska peseminen voi poistaa karvaa suojaavan talin siihen tarttuvan öljyn, pölyn, siitepölyn ja tahrojen mukana, REVIVE on ylivoimainen ”talin korvaus”.

Revive suojaa karvaa sulkemalla nousseet pintakerroksen karvansuomut, pitää ne suljettuina kosteudella, hylkii tahroja ja öljyä. Seurauksena on, että se parantaa huomattavasti kiiltoa ja helpottaa karvan hallittavuutta. Revive toimii kaikille turkkityypeille.

Ilmastosta riippuen käytä tarpeen mukaan päivittäin tai viikoittain, kesällä tai talvella, ilman huolta ei-toivotusta kertymisestä tai jäännöksistä. REVIVEä voidaan käyttää myös karvan suoristamiseen, hoitoon, trimmaussuihkeena tai kuivauksen yhteydessä.

Käytä hoitosuihkeena tai pesusysteemin viimeisenä vaiheena alkaen TEXTURE-hoitoaineesta, jota seuraa BATHE-shampoo. Turvallinen käyttää päivittäin ja koirille, joilla on herkkyysongelmia, kuten ihon ärsytystä tai hot spot.

Edut

– Sopii karkealle, puolikarkealle, lankamaiselle ja öljyiselle karvalle
– Auttaa parantamaan ihoa allergisista reaktioista ja pysäyttää ärsytyksen
– Voidaan käyttää kaikille roduille
– Voidaan käyttää ihmisillä, koirilla, pennuilla, kissoilla ja hevosilla
– Ei kertymistä
– Korjaa ja elvyttää vaurioitunutta turkkia
– Erinomainen hoito- ja trimmaussuihkeena
– Kosteuttaa, parantaa väriä ja kiiltoa
– Lisää karvan lujuutta ja joustavuutta
– Minimoi karvan rikkoutumisen kammatessa ja harjatessa
– Pitää karvan pinnan suljettuna pesujen välillä
– Torjuu pölyn ja tahroja
– Helpottaa takkuuntuvan karvan harjaamista ja kuivaamista
– Tuoksuton

Sisältää

Advanced Cationic Conditioning Agents and Hydrolyzed Silk Proteins, Apple Cider Vinegar, Epsom Salts & Minerals, Vitamins B5 & E, Colloidal Silver Benefits.