WOW Extreme ’D-Matt & D-Tangle’

30,00 54,00 

Monipuolinen Extreme D-matt & D-tangle -tiiviste vahvistaa karvan kimmoisuutta ja vetolujuutta. Se torjuu likaa, pölyä, virtsaa ja muita vahingollisia epäpuhtauksia, jotka johtavat turkkiongelmiin.

Tuoksutonta tiivistettä voi sekoittaa shampoon kanssa ja käyttää lisänä pesusysteemissä apuna takkuuntuvalle karvalle tai tehdä lioksen suihkutettavaksi viimeistely- ja hoitoaineeksi.

Saatavana 125 ja 240 ml tiivistepulloissa.

Tuotetunnus (SKU): WOW Extreme Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Estä turkkiongelmat monipuolisella WOW Extreme D-Matt & D-Tanglella!

Ashley Craigin uusi monipuolinen Extreme D-matt & D-tangle -tiiviste vahvistaa karvan kimmoisuutta ja vetolujuutta. Se torjuu likaa, pölyä, virtsaa ja muita vahingollisia epäpuhtauksia, jotka johtavat turkkiongelmiin. Tuote on vesiliukoinen ja voidaan lisätä lopullisena huuhteluna upean tuloksen saamiseksi!

Laimennussuhde 15:1 – 40:1
Noin 10-25 ml +/- per 500 ml spraypullo

Tuoksutonta tiivistettä voit sekoittaa shampoon kanssa ja käyttää lisänä pesusysteemissä apuna takkuuntuvalle karvalle ja tehdä lioksen suihkutettavaksi viimeistely- ja hoitoaineeksi.

Erinomainen kiilto ja turkin vahvistus
Poistaa takkuja ja estää karvan huopaantumista
Poistaa staattisuuden ja nopeuttaa kuivausaikaa
Heat Shield TM -suoja auringolle, kuumuudelle ja kemiallisia väreille (ei UV-suihke)
Ei-toivottu karvanvaihto hallintaan

Käyttötavat ja -ohjeet

Viimeistelysuihke

Suihkuta kevyesti turkkiin harjatessasi, hillitsee lentävää karvaa ja lisää kiiltoa.

Takkujen poistaminen

Suihkuta takkuuntuneeseen karvaan. Työstä tuotetta karvaan sormillasi ja vedä takkuuntutta karvaa erilleen. Harjaa/kampaa varovaisesti, kunnes takku on poistettu. Koska märkä karva särkyy ja katkeaa helpommin, tuote toimii parhaiten kun karva on kuiva.

Hoitoaine

Lisää tasaisesti lyhyitä nopeita suihkauksia märkään tai kuivaan karvaan. Varo laittamasta liikaa. Kampaa tai harjaa karva läpi ja varmista, että karvanpäät on käsitelty. Jatka normaaliin tapaan.

Lisää shampooseen

Laimenna Extreme D-matt & D-Tangle erillisessä sekoitusastiassa suosituksena 20 osaa vettä 1 osaan tiivistettä. Lisää sitten valitsemaasi esilaimennettuun shampoosekoitukseen. Kehoitamme kokeilemaan sopivaa laimennussuhdetta vapaa-ajalla.

Varoitus

Ylisumutus voi aiheuttaa liukastumis- ja kaatumisvaaran lattialle. Lisää tuotetta kasvojen alueelle kostealla liinalla silmiin joutumisen estämiseksi.

Sisällys

Water, Proprietary Blend of Amino Modified Silicone-polyether Copolymers, Citric Acid.

Lisätiedot

Koko

125 ml, 240 ml